Modulelor de limba germana pentru copii Kinderstunde 1

Pentru că nu se poate începe suficient de devreme cu învățarea unei limbi străine, GERMANICA are o ofertă specială pentru copii.
Implementarea modulelor lingvistice pentru copii Kinderstunde 1 se bazează pe anumite principii ale educației copiilor.
Kinderstunde 1
 este potrivita pentru toți copiii între 7 și 11 ani, care au cunoștințe de bază de limba germană de la grădiniță și vor sa isi extinda cunostintele cu ajutorul unui manual.

Fiecare copil poate învăța limbi străine – în cazul în care manualul este pe intelesul copiilor. Prin urmare, GERMANICA foloseste manualele pentru Kinderstunde 1 de la Planetino care este orientat în mod consecvent in interesul copiilor.

În Planetino există mai multe sarcini și forme de exerciții care oferă varietate în sala de clasă și in facilitea de învățarea.

Cunoasterea diferitelor strategii de învățare te ajută să înveți în mod independent, de la început și de a dezvolta o conștientizare a progresului copiilor. În trei volume (Planetino 1, 2 și 3) vocabularul necesar pentru controalele de nivelul A1 este pe deplin dezvoltat.
GERMANICA oferă 3 module consecutive, fiecare dintre ele urmând un an școlar (jumătatea lunii septembrie până la jumătatea lunii iunie a anului următor).
Kinderstunde 1.1 cu Planetino 1 Videoclips Lectie: L14, L15Videochat-Zoom
Kinderstunde 1.2 cu Planetino 2 Videoclips: Lectie: L34, L35, Videochat-Zoom
Kinderstunde 1.3 cu Planetino 3